Terug naar overzicht

142 woningen 'Geertruidentuin' Deventer

Op het terrein van het vroegere Sint Geertruiden Ziekenhuis aan de Ceintuurbaan in Deventer wordt het project 'Geertruidentuin', ook wel bekend als 'Plan G', gebouwd. Wessels Vakbouwers levert een grote bijdrage aan de realisatie van de 142 nieuwbouw woningen.

In week 20 van 2022 is Wessels gestart met de 1e werkzaamheden. Nadat de kapwerkzaamheden begonnen te lopen, is in week 23 gestart met het isolatiewerk en starten de 1e metselaars aan de bijna 1,3 miljoen gevelstenen die hier verwerkt gaan worden. Aangezien Koopmans als hoofdaannemer zelf ook nog over een aantal metselaars beschikt, zijn deze ploegen in goed overleg ingepland tussen de door Wessels ingeplande metselaars. Door middel van de hefsteigers/schaartafels zijn alle verschillende types gevels, incl. de uitbouwen/tuinmuren/garages uitgevoerd.

Ook zijn diverse aanvullende werkzaamheden voor Koopmans uitgevoerd, zoals het naar binnen draaien van de technische installaties, het opperen van pannen en dakbedekking, het plaatsen van hefsteigers bij het te renoveren ziekenhuispand etc.

IMG_9807

Een topprestatie
Op dit moment (Week 19-2023) worden de laatste werkzaamheden afgerond en opgeleverd, en zijn we volop bezig om de hefsteigers en ander materieel af te voeren. Dus in exact 1 jaar tijd zijn de complete kap en gevelwerkzaamheden door Wessels Vakbouwers uitgevoerd van dit project. Een topprestatie, die mede door de goede samenwerking met het team van Koopmans tot een mooi resultaat heeft geleidt.

De wekelijkse broodjes bal op donderdag en de diverse frietkarren hebben daar zeker aan bijgedragen! Ook dat er aandacht werd gegeven aan het verwerken van de 1.000.000e steen was iets wat tegenwoordig misschien wel te weinig gebeurd.

Opdrachtgever Koopmans Bouwgroep B.V.
Plaats Ceintuurbaan Deventer