wessels

Werk gestart: 147 woningen Kruidenbuurt te Eindhoven

Wessels Vakbouwers is namens Stam + De Koning gestart met de werkzaamheden op het werk 147 woningen Kruidenbuurt te Eindhoven. Hier mogen wij in totaal ca. 1.600.000(!) stenen vermetselen vanaf onze eigen hefsteigers. Ook het complete stel- en isolatiewerk mogen wij uitvoeren!

De Kruidenbuurt in Eindhoven ondergaat een gigantische facelift. In totaal zijn er 750 oude en in slechte staat verkerende woningen tegen de vlakte gegaan en komen er 650 ruime nieuwbouwwoningen voor terug.

De nieuwe Kruidenbuurt is een aantrekkelijke wijk om in te wonen. Met veel groen en variatie, ruim van opzet en met zo min mogelijk auto’s op straat. Een levendige wijk waar kinderen veilig kunnen spelen en met volop mogelijkheden voor ontmoeting en interactie.

De wijk is aantrekkelijk voor diverse doelgroepen; van starters tot senioren, van gezinnen tot alleenstaanden. De woningvoorraad en het voorzieningenaanbod zijn op deze doelgroepen afgestemd. Bewoners zijn enthousiast over de transformatie van hun wijk en beschouwen de ruimte en het groen als een duidelijke verbetering ten opzichte van de oude situatie.